Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Irrbloss - 2" by Filip Alexanderson " eBook PDF Kindle ePub Free

Irrbloss - 2

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Irrbloss - 2
  • Author : Filip Alexanderson
  • Release Date : January 03, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 829 KB

Description

Stockholm, 1973. En bomb exploderar pÄ polska ambassaden. Den unga ordningspolisen Viveca vill utreda, men chefen vÀgrar lyssna. Hemma i radhuset hotar familjetristessen. Som boxare Àr Viveca van att ta ut frustrationen med knytnÀvarna. Men pÄ jobbet möter hon hÄrt motstÄnd och börjar misstÀnka att nÄgon högre upp Àr inblandad. Med dottern Emma i slÀptÄg bestÀmmer sig Viveca för att ta saken i egna hÀnder.
Det Ă€r dĂ„ hon möter en pojke som tycks besitta en övernaturlig styrka och sprickan till de Dolda öppnas: mĂ€nniskor med mĂ€rkvĂ€rdiga egenskaper. NĂ„gra Ă€r starka och styr, medan andra lever ett hĂ„rt liv pĂ„ gatan. För samtidigt som de Dolda har förstĂ€rkta förmĂ„gor behöver de lindring. En del vĂ€ljer alkohol och andra – elektricitet.
I tv-serien Hidden – Förstfödd syns Izabella Scorupco i rollen som Viveca Eldh. I IRRBLOSS utforskar Filip Alexanderson sitt urban fantasy-universum genom att berĂ€tta Vivecas backstory i ett 70-tals-Stockholm inte helt olikt vĂ„r tid. Med inspiration frĂ„n sĂ„vĂ€l Spanarna pĂ„ Hill Street och The Wire som nordisk mytologi tecknas en bild av ett samhĂ€lle dĂ€r makten har vida förgreningar och mörka hemligheter.
Avsnitt 2.


Download Free Books "Irrbloss - 2" PDF ePub Kindle